altijd en overal
bij uw bestanden

Bent u veel op de weg en wilt u tussendoor wat administratief werk doen? Onderweg even uw laptop of tablet pc openklappen, inloggen en gaan. Werken in de Cloud is fantastisch. Bij Marsman IT Solutions regelen we allround clouddiensten, van e-mailpakketten tot complete werkplekken waarop alles keurig is geïnstalleerd. Ook zorgen we voor een stabiele link met uw CRM-systeem. Of u nu een Office365-pakket afneemt of ons een gepersonaliseerde Cloud laat bouwen. Wilt u meer weten over werken in de Cloud of direct overstappen, neem dan vandaag contact met ons op.

Waarom werken in de cloud?

Omdat u zeker weet dat uw bestanden binnen Europa blijven en altijd de nieuwste updates draaien. Uw bestanden zijn volledig beveiligd en alleen toegankelijk voor diegenen die u daar toestemming voor geeft. Bovendien werkt alles zo snel als onze server, ongeacht het toestel of apparaat dat u gebruikt. Door in de Cloud te werken zorgt u ook dat uw werk altijd veilig geback-upt is. Geen gedoe meer met usbsticks of externe schijven. De enige twee zaken die u nodig hebt zijn een inlogcode en een werkend apparaat. Internet doet de rest.

Microsoft Partner

Als officieel Microsoft Partner beheren we uw Office365-pakketten en zorgen we dat u altijd met de nieuwste versies van de bekende Microsoft programma’s als Word, Excel, Outlook en PowerPoint werkt. Krijgt u personeelsuitbreiding? Dan stellen we met een paar simpele handelingen een nieuwe online werkplek in. Als Microsoft Partner blijven we constant op de hoogte van de ontwikkelingen en zorgen we voor licentiebeheer.

Neem contact op

Met werken in de Cloud bespaart u op handelingstijd en serverkosten. U hoeft zelf niet meer in dure infrastructuur te investeren. Daarnaast werkt uw bedrijf altijd met de nieuwste software, want iedereen in uw Cloud profiteert van de updates. Wilt u overstappen naar de Cloud? Of weten hoe Marsman IT het regelt? Neem vandaag nog contact met ons op.