Overzichtelijk
en veilig

Een beller is sneller, geldt nog altijd. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Zeker wanneer uw medewerkers een mobiele telefoon van de zaak gebruiken en veel onderweg zijn, is een digitale telefooncentrale handig. Zo stuurt u dat uw telefoonverkeer centraal aan en benut u de mogelijkheden van het internet volop. In ons overzichtelijke dashboard voegt u snel per gebruiker nuttige informatie toe en koppelt u deze zelfs aan uw Outlook-agenda. Zo mist u nooit meer een afspraak. Marsman IT Solutions helpt het u graag inrichten. Neem vandaag nog contact op door ons te mailen. Of natuurlijk te bellen.

Wat is VoIP?

Het woord VoIP is een afkorting van Voice over IP-address. De techniek zet spraak om in digitale informatie en geeft het een locatie mee (het IP-adres). Via internet wordt deze informatie razendsnel doorgestuurd naar de ontvanger. Op deze manier zijn gesprekken en partners makkelijk samen te brengen in een handige, overzichtelijke digitale telefooncentrale. Zo houdt u precies in de gaten wie er belt, wat de geschiedenis van eventuele klanten is en welke afspraken u heeft staan.

VoIP in twee smaken

Bij Marsman IT Solutions leveren we Cloud-based VoIP. Dat betekent dat u via onze Cloud-server belt. Het voordeel hiervan is dat we alles voor u in goede banen leiden en dat u zeker weet dat alles tot in de puntjes beveiligd is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische kant van het verhaal.

Sekuur aan beveiliging

Netwerken en internet in het algemeen zijn een plek waar virussen, Trojaanse paarden en wormen een constante bedreiging vormen. Aan ons de schone taak om die zo snel mogelijk te herkennen en buiten de deur te houden. Bij Marsman IT Solutions houden uw virusscanners keurig up-to-date. Zo krijgen indringers krijgen geen kans.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van VoIP-telefonie? En wilt u graag meer weten over hoe Marsman IT Solutions u kan helpen deze techniek volledig te benutten? In een persoonlijk gesprek vertellen we u er graag meer over. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.