Optimale
werkkracht

De computer is de moderne werkbank. Die moet opgeruimd zijn en alle gereedschappen die erop liggen scherp en klaar voor gebruik. Dat is het werk van een systeembeheerder. Marsman IT Solutions zorgt dat uw computers beschikken over de nieuwste softwareversies, virusscanners up-to-date blijven en iedereen ongestoord kan doorwerken. Laat ons uw updates uitvoeren en zorgen dat uw pc of Mac-systemen klaarstaan voor gebruik. Ongeacht het tijdstip of de taak die voor u ligt. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maatwerk systeembeheer

Software en virusscanners installeren en updaten is een tijdrovend proces. Soms vraagt een nieuw programma om een bepaald werkvermogen, dat uw huidige systemen niet aankunnen. Dan wordt het tijd voor een nieuwe pc of Mac. Maar welke? Er zijn grote verschillen in werkgeheugens en andere specificaties die, afhankelijk van uw benodigde handelingen, wel of niet nuttig zijn. Als IT-specialist adviseert Marsman IT Solutions u graag over systemen en systeemvereisten om uw bedrijf in digitale topconditie te houden.

Periodiek systeemonderhoud

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat geldt in de digitale wereld nog steeds. Ongebruikte programma’s die onnodig ruimte innemen, systeembestanden die al jaren gearchiveerd kunnen worden en die ongemerkt uw werksnelheid vertragen, softwarelicenties die door verloop in het personeelsbestand niet meer gebruikt worden maar waar u nog wel voor betaalt, gebruikers en inlognamen voor het systeem… Er valt genoeg te onderhouden en op te ruimen. We gaan er graag met de bezem door.

Neem contact op

Zoekt u een ervaren ICT-specialist? Een partij die zorgt dat alles stabiel verloopt en waardoor u er zelf geen omkijken naar hebt? Bij Marsman IT Solutions nemen we graag uw systeembeheer voor onze spreekwoordelijke rekening. Mocht u onverhoopt toch ergens tegenaan lopen, dan is even bellen of mailen al genoeg. Neem direct contact met ons op.