Over ons

Ervaring

Uw stabiele ICT-partner

Sinds 2004 verzorgt Marsman IT Solutions netwerken, systemen, clouddiensten en internettelefonie. Hoewel ons werkgebied voornamelijk de Achterhoek en Veluwe omvat, zijn wij een landelijk opererende ICT-dienstverlener.

Stabiliteit

Dicht op het vuur als Microsoft Partner

Stabiliteit is onze grote kracht. U wilt immers dat uw systemen en netwerken altijd beschikbaar zijn als u ze nodig hebt. Dat doen we door steeds te monitoren en te zorgen dat u steeds met de nieuwste software werkt. Als Microsoft Partner hebben we korte lijnen met de ontwikkelaar van Microsoft Office, met al uw vertrouwde programma’s als Word, PowerPoint en Excel. Zo krijgen we updates, beveiligingen en licenties uit de eerste hand, zodat uw bedrijf altijd veilig werkt.

Modern

Ga ook werken in de Cloud

Met de mogelijkheden van de Cloud kunt u daar nu vanaf elk gewenst apparaat op ieder moment gebruik van maken. Over veiligheid hoef u zich geen zorgen te maken, we houden de opslag in eigen hand. Met Cloud-werken kunnen we ook makkelijker uw softwarelicenties beheren. Dus als uw personeelsbestand uitzet of krimpt hebben we binnen no-time een nieuwe digitale werkplek ingericht of opgeruimd. Voor ons een kwestie van aan of uit zetten, voor u een kwestie van even bellen.

Persoonlijk

Kennis maken?

Persoonlijk contact vinden we belangrijk bij Marsman IT Solutions. Daarom komen we graag eens bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Neem vandaag nog contact op.