U wilt ieder moment kunnen vertrouwen op uw digitale werkomgeving, ongeacht het tijdstip, de plaats of welk apparaat u gebruikt. Bij Marsman IT Solutions leveren we al sinds 2004 dag in dag uit stabiele en veilige IT-kwaliteit. Zowel voor netwerk- als systeembeheer, clouddiensten en internettelefonie.

Onze oplossingen

Netwerkbeheer
Een stabiel netwerk is essentieel voor naadloze samenwerking op kantoor. Niets zo vervelend als een printer die net even offline is als u vlak voor een vergadering dat belangrijke document wilt afdrukken. Of waarom printen als u het ook gewoon rechtstreeks op het scherm in de vergaderkamer kunt laten zien? Marsman IT Solutions zorgt dat dat kan en probleemloos werkt.
Meer weten?
Systeembeheer
“Ik weet nog net waar de aan-/uitknop zit,” horen we vaak als het over computers gaat. Meer hoeft u ook niet te weten. Want Marsman IT Solutions, zorgt dat uw Windows of Mac computer optimaal draait en dat u met de nieuwste versie van uw essentiële softwarepakket werkt. Updates voor uw software en virusscanner houden we voor u bij.
Meer weten?
Clouddiensten
Overal werken, waar u maar wilt. Van een gezamenlijke e-mailserver tot complete werkplekken in de Cloud. Als officiële Microsoft Partner bieden we onder andere Office365-pakketten, waarmee u en uw medewerkers zelfs tegelijkertijd aan een document kunnen werken, overleggen en volledig geïntegreerd uw productiviteit verhogen.
Meer weten?
VoIP-diensten
Wilt u bellen via internet en zorgen dat al uw bedrijfstelefoons intern met elkaar verbonden zijn? Via een overzichtelijk dashboard houdt u alle gevoerde gesprekken bij. Met vast/mobiel-integratie kunnen u en uw collega’s via uw vaste zakelijke telefoonnummer bellen en gebeld worden, ook als ze ‘op karwei’ zijn of onderweg.
Meer weten?

Neem contact op

Zoekt u stabiel IT-beheer dat gewoon goed werkt? Bij Marsman IT Solutions beheren we graag uw systemen en netwerk, VoIP- en cloudoplossingen. Wilt u weten hoe Marsman IT Solutions ook voor u kan zorgen dat alles naar behoren blijft (samen)werken, neem dan gerust contact met ons op.